flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урок Справедливості в 4 А класі Криворізької спеціалізованої школи №107

28 грудня 2021, 13:43

Після закінчення тижня права в Україні , в день професійного свята судді Саксаганського районного суду Кривого Рогу Дніпропетровської області Малаховська Ірина та Чайковська Наталія проводили урок Справедливості в 4 А класі Криворізької спеціалізованої школи №107.
Діти дуже зацікавились актуальними проблемами роботи суду та отримали щирі відповіді на всі свої питання. Особливо підкупає дитяча щирість у спілкуванні. Всі учасники освітнього процесу на уроці Справедливості отримали задоволення від обміну думками, розширення меж від нових знань та інформації та почали по новому бачити способи вирішення конфліктів у повсякденному житті після «приміряння» на себе мантії судді.
Хлопчики та дівчатка із задоволенням переглянули мультфільм «Слон проти Жирафа», вчились мотивувати та відстоювати свою позицію, обґрунтовувати своє рішення та поділились власним баченням принципу справедливості і рівності перед Законом. Щире спілкування з дітьми надихає та додає працьовитості в умовах дефіциту суддівських кадрів! Бачимо що нам підростає гідне покоління майбутніх юристів, віримо в світле майбутнє судової влади!
Вітаємо колег із професійним святом! Бажаємо високих досягнень!!