flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик в судове засідання Науменка Романа Олександровича

26 квітня 2021, 15:37

У провадженні Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області перебуває справа про адміністративне правопорушення про притягнення до адміністративної відповідальності Науменка Романа Олександровича за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст.183-1 КУпАП.


Шляхом публікації оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області викликає в судове засідання особу, яка притягується до адміністративної відповідальності Науменка Романа Олександровича, 12 жовтня 1981 року народження (відома адреса проживання: м. Кривий Ріг, м-н Сонячний 25/73)


Судове засідання відбудеться о 09-00 год. 26 травня 2021 року в приміщенні Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області за адресою: вул. Демиденка 3-а, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, зал судових засідань №4 (ІІІ поверх).


Попереджаємо, що у випадку Вашої неявки в судове засідання, суд розглядатиме справу за Вашої відсутності на підставі матеріалів і доказів, наявних в матеріалах справи.


Суддя
Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу
Дніпропетровської області О.І. Євтушенко