flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перелік документів, що містять службову інформацію, затверджений наказом голови Саксаганського районного суду м.Кривого Рогу Дніпропетровської області

                                                   

САКСАГАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  м. КРИВОГО РОГУ 

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Н А К А З

 

                                     30 листопада 2018 р.                            м. Кривий Ріг                                                     № 59-о

 

«Про затвердження переліку відомостей,

що становлять службову інформацію

та які можуть міститись у документах

з організації діяльності Саксаганського

районного суду м. Кривого Рогу»

 

На підставі наказу Державної судової адміністрації України № 138 від 23 жовтня 2012 року «Про затвердження Типового переліку відомостей, що становлять службову інформацію та які можуть міститись в документах з організації діяльності місцевих та апеляційних судів», відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736   "Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію", -

 

НАКАЗУЮ:  

  1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію та які можуть міститися у документах з організації діяльності Саксаганського районного суду   м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

 

  1. Старшому секретарю Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Плахотіній Л.І. забезпечити облік, зберігання, використання документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію в Саксаганському районному суді м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

 

  1. Головному спеціалісту Соболевському М.Ю. забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

 

  1. Наказ № 19-о від 21.12.2012 р. "Про затвердження переліку відомостей, що становлять службову інформацію та які можуть міститись у документах з організації діяльності Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу" вважати таким, що втратив чинність.

 

  1. Спеціалісту з питань персоналу Малініній А.М. ознайомити з даним наказом старшого секретаря Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Плахотіну Л.І. та головного спеціаліста Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Соболевського М.Ю. під підпис. 

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на керівника апарату Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Омельченка С.В.

 

 

                                          В.о. голови суду                                                                                                     Н.В. Чернова

 

                                                                                                                ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                                             Наказ В.о. голови Саксаганського районного                                                                                                                                                  суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

                                                                                                                               30.11.2018 р. № 59-о

 

 

 

ПЕРЕЛІК

відомостей, що становлять службову інформацію та які можуть міститись у документах з організації діяльності Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

 

  1. Відомості, що містяться в документах Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, що містять службову інформацію інших органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

 

  1. Відомості, що містяться в документах Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, які становлять внутрішньовідомчу кореспонденцію, доповідні записки, рекомендації, накази пов’язані з розробкою напряму діяльності суду.

 

  1. Відомості щодо організації та діяльності органів суддівського самоврядування з питань внутрішньої діяльності Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області (протоколи зборів суддів, протоколи оперативних нарад, тощо).

 

  1. Відомості, що містяться в особових справах та трудових книжках суддів та працівників апарату Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

 

  1. Відомості про результати службових розслідувань в зв’язку з втратою документів і справ, розголошення відомостей, що становлять службову інформацію.

 

  1. Інформація, що міститься в клопотаннях слідчих органів і матеріалах про адміністративні правопорушення, які надійшли до суду з грифом "ДСК" та документи створені в процесі їх розгляду.

 

  1. Відомості, що містяться в документах обліку печаток і штампів Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, а також шаф, сейфів та ключів від них, де зберігаються документи з грифом "Для службового користування".

 

  1. Відомості, яких не включено до переліку Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, про заходи мобілізаційної підготовки.

 

  1. Відомості про військовозобов’язаних, заброньованих за апаратом Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, в тому числі і звіт "Про чисельність працюючих та заброньованих, які заброньовані згідно з переліком посад і професій".

 

  1. Відомості, що містяться в документах із технічного захисту інформації (крім документів загального характеру та таких, які становлять державну таємницю".

 

  1. Узагальнені відомості про організацію технічного захисту інформації об’єктів інформаційної діяльності, матеріалів їх обстеження та атестування.

 

  1. Відомості, що розкривають систему охорони, пропускний та внутрішньо об’єктовий режим, технічне оснащення охорони об’єктів Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, розташування та характеристику постів охорони, об’єктових і периметрових систем відео спостереження і сигналізації.

 

  1. Відомості за сукупністю всіх показників про планування, організацію запровадження заходів, фактичний стан, наявність недоліків в організації охорони службової інформації, володіння якими дає змогу заінтересованій стороні ініціювати витік службової інформації в Саксаганському районному суді м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

 

  1. Відомості з питань режимно-секретної роботи Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області:

 

        -   відомості про планування заходів з охорони державної таємниці;

        -   відомості про організацію охорони державної таємниці та забезпечення режиму секретності, в тому числі у разі настання особливого періоду, введення правового режиму надзвичайного стану або у разі виникнення загрози захоплення матеріальних носіїв секретної інформації;

         - відомості про результати щоквартальних перевірок наявності секретних документів іі справ;

        - відомості про результати службових розслідувань в зв’язку з втратою секретних документів і справ, розголошенням відомостей, що становлять державну таємницю, порушенням вимог режиму секретності;

        -  відомості про стан режиму секретності в суді;

        -  відомості, що містяться в номенклатурі секретних справ;

        -  відомості, що містяться в номенклатурі посад;

        - відомості, що містяться в облікових формах (картках) та в листуванні з питань оформлення суддям та працівникам апарату суду допуску до державної таємниці;

        - відомості, що містяться в протоколах засідань експертної комісії суду з питань таємниць та проведення експертизи цінності документів;

        - відомості, що містяться в переліках, актах в зв’язку з відбором та знищенням або передачею на державне архівне зберігання, переглядом грифів секретності та експертною оцінкою матеріальних носіїв секретної інформації;

        - відомості, що містяться в облікових формах (журналах) в зв’язку з обліком секретних документів і справ;

        - відомості, що утворюються в секретному діловодстві в зв’язку із здійсненням правосуддя;

        - відомості, що містяться в актах обстеження приміщень та придатність для проведення секретних робіт.