flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик в судове засідання Полєву Анастасію Олександрівну

17 травня 2021, 16:18

У провадженні Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області перебуває справа про адміністративне правопорушення про притягнення до адміністративної відповідальності Полєву Анастасію Олександрівну за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП.


Шляхом публікації оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області викликає в судове засідання особу, яка притягується до адміністративної відповідальності Полєву Анастасію Олександрівну, 12 вересня 1994 року народження (відома адреса проживання: м. Кривий Ріг, вул..Білоросова 145)


Судове засідання відбудеться о 10-30 год. 02 червня 2021 року в приміщенні Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області за адресою: вул. Демиденка 3-а, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, зал судових засідань №4 (ІІІ поверх).


Попереджаємо, що у випадку Вашої неявки в судове засідання, суд розглядатиме справу за Вашої відсутності на підставі матеріалів і доказів, наявних в матеріалах справи.


Суддя
Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу
Дніпропетровської області О.І. Євтушенко