flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді відсутні марки для відправки поштової кореспонденції!

13 лютого 2024, 13:35

 

Шановні громадяни та учасники процесів, в Саксаганському районному суді м. Кривого Рогу Дніпропетровської області  склалася критична ситуація з поштовими марками, що унеможливлює належну роботу суду.

Так, з 05 лютого 2024 року, суд припинив відправку поштової кореспонденції в паперовому вигляді, у зв’язку з відсутністю марок, до моменту їх отримання від ТУ ДСА України в Дніпропетровській області.

           Звертаємося до  вас з проханням використовувати альтернативні засоби з метою отримання  повісток, повідомлень та іншої  інформації з суду,  в тому числі процесуальних документів (копій судових рішень, виконавчих листів тощо), а саме:

надавати письмову згоду на отримання електронних повісток;

знайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб - сайті суду у розділі «Громадянам»: /Списки судових справ,  призначених до розгляду: https://sk.dp.court.gov.ua/sud0435/gromadyanam/csz/ та Інформація щодо стадій розгляду справ:  https://court.gov.ua/fair/sud0435

телефонувати до Єдиного Контакт-центру судової влади України за номером телефону +38(044) 207-35-46;

отримувати процесуальні документи нарочно або електронною поштою.

При зверненні до суду також не забувайте зазначати всі відомі засоби зв’язку: офіційні адреси, адреси електронної пошти, номери телефонів свої та інших учасників провадження. Це дасть змогу вчасно повідомити учасників справи про дату, час, місце судового розгляду та буде позитивно впливати на строки розгляду справ.  

 Також, для забезпечення дистанційного доступу до правосуддя оптимальним варіантом є реєстрація у підсистемі ЄСІТС «Електронний суд». Щоб стати користувачем підсистеми, потрібно мати лише електронний цифровий підпис та пройти кілька етапів реєстрації. Покрокова інструкція щодо реєстрації є на веб-порталі судової влади України, або за посиланням https://court.gov.ua/press/general/926510/.

В канцелярії суду працюють контактні телефони, за якими ви можете отримати інформацію по судовим справам.

 Телефонуйте:

 +38(056) 411-50-33 – канцелярія з цивільних та адміністративних справ;

 +38(056)-411-50-34 – канцелярія з кримінальних справ;

 +38(056)-411-50-32 – загальна канцелярія та по справам про адміністративні правопорушення. 

Вдячні за розуміння ситуації, що склалася та сподіваємося на найшвидше її вирішення.

 

Прес-служба суду